CARTELLERA: ‘El gran bany’ i altres estrenes del cap de setmana

El gran bany
Un grup de quaranta, tots a la vora de la crisi de la mitjana edat, decideixen constituir el primer equip de natació sincronitzada masculina de la piscina local. Mentre desafien l’escepticisme i el ridícul que s’inspiren en quants els envolten, i s’entrenen amb una campiona vinguda a menys que lluita per recompondre, el grup emprèn una aventura insòlita. En el camí, recuperaran una mica d’autoestima i aprendran molt d’ells mateixos i de la seva interacció amb els altres.

 

El vici del poder
Biopic sobre la mà dreta del president George W. Bush durant el seu mandat al capdavant dels Estats Units. Dick Cheney, paper interpretat per un irreconeixible Christian Bale, va esdevenir una de les persones més poderoses del món, les decisions encara perduren

 

La Tercera Esposa (The Third Wife)
Història rural ambientada al Vietnam del segle XIX en què una jove de 14 anys es converteix en la tercera esposa d’un ric terratinent però únicament aconseguirà l’estatus que desitja si pari un home.

Intimista, punyent i terrorífica a parts iguals.

 

Tdos los caminos
Estrena nacional del cap de setmana. El popular actor Dani Rovira, i Paco, el pare d’una nena afectada per una malaltia rara i invisible anomenada Síndrome de Rett, recorren més de 1.500 quilòmetres en bicicleta des de Barcelona a Roma. Acompanyats per dos amics més, Martín i Germán, el seu objectiu és arribar amb la seva causa social al Papa Francisco i donar visibilitat. En aquesta excitant road-movie internacional que travessa Espanya, França i Itàlia, Dani Rovira i els seus amics s’enfronten a centenars de quilòmetres amb bicicleta com una muntanya russa d’esdeveniments i emocions. Una aventura cinematogràfica per la vida i transformació de tots els personatges implicats en aquest repte esportiu solidari i perillós, on l’amistat, la identitat, la tendresa, i, sobretot, l’humor són claus. I la defensa de la infància, el motor de la seva causa, ja que en paral·lel al repte esportiu transcorre un viatge per l’existència de la bella Martina, la filla de Paco i nena afectada per la Síndrome Rett, una malaltia rara que en l’actualitat no té cura i on la investigació és la seva única esperança.