El motiu pel qual la Policia busca tres voluntaris per emborratxar-se

El Departament de Policia de Kutztown, Pennsilvània (Estats Units), està buscant a tres voluntaris disposats a beure alcohol fins l’embriaguesa.

A través d’una publicació a Facebook, les autoritats han iniciat la recerca de tres agosarats ciutadans que serveixin com cobais en exercicis orientats a ensenyar als agents les pautes d’actuació correctes a seguir durant els controls d’alcoholèmia.
Per trobar els candidats perfectes, la policia ha deixat escrits una sèrie de requisits imprescindibles per accedir a la prova: Estar disponibles de 14.30 a 19.00 hores el proper 4 d’abril; tenir entre 25 i 40 anys; no tenir antecedents penals, i “estar disposats a beure fins a emborratxar”.

A més, el Departament va advertir que no es recompensarà econòmicament l’ajuda prestada, i que els elegits hauran d’anar acompanyats per una persona que els deixi a casa de nou una vegada finalitzat la seva comesa.