Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:30


oients aquí avui: 100

En antena ara

El transistor

00:00 01:30


Es busca l’amo d’un avió aparcat a Barajas

Publicat per el 21 de Gener de 2019

Un McDonnell Douglas MD87, un aparell que porta anys aparcat en els hangars de l’Aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas “en evident estat d’abandó”, serà subhastat en el termini d’un any si no apareix el seu amo, tal com es va anunciar el passat divendres al Butlletí Oficial de l’Estat.

Quan una aeronau no realitza vols al llarg d’un període estimat de 365 dies i ningú reclama la seva propietat, es procedeix a consultar amb el Registre de Matrícules d’Aeronaus de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i amb el Registre Central de Béns Mobles per esbrinar possibles casos de canvi de titularitat i conèixer el nom de l’últim propietari registrat, recull ‘el País’.

Els càrrecs derivats de la seva estacionament es realitzaran a l’últim titular que cost com a propietari de l’aeronau. Si no s’abona el pagament s’iniciarà un procediment de constrenyiment per l’Agència Tributària. Si el titular continua sense donar senyals de vida s’iniciarà el procediment establert en la Llei de Navegació Aèria, el qual consisteix en realitzar tres avisos públics en tres publicacions consecutives, transcorregut el termini d’un any des de l’últim avís, es considerarà que la nau es troba en situació d’abandonament i s’inicien els procediments per a la seva venda pública a través d’una subhasta.