Una mare inventa el remei definitiu per no perdre tàpers

Els objectes quotidians (mitjons, claus …) són els primers a perdre. I un d’aquests objectes que semblen esvair-se en l’aire fem el que fem són els tàperes. Aquests recipients de plàstic en què emmagatzemem el menjar i que sovint estan sense tapa a l’armari. Quan ens vam independitzar augmenta el risc per a ells, ja que moltes vegades surten de casa plens d’aquest menjar casolà que tant es troba a faltar.

Bobtxis, un usuari de Twitter, ha publicat la solució de la seva mare per evitar que els segueixi perdent. I no només és eficient, sinó també respectuosa amb el medi ambient.
Gràcies a aquesta solució, la mare de l’usuari recicla un objecte que aparentment té un sol ús ia més s’assegura que els seus tàpers romanguin en un lloc segur.