Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 175

En antena ara


La majoria d’alumnes del Centre d’Autoaprenentatge del Català són andorrans

Publicat per el 22 de gener de 2019

Aquest dimarts s’ha celebrat l’acte en commemoració del 1r aniversari del Centre d’Autoaprenentatge del Català. La ministra de Cultura, Olga Gelabert, s’ha mostrat satisfeta pel creixement que aquest centre ha tingut tant en quantitat d’alumnes com en qualitat pel que fa a la docència en el seu primer any de vida. “Em sento orgullosa, ja que hem triplicat el nombre d’alumnes al centre des de la seva obertura”, ha recalcat.

En el curs acadèmic 2017-2018, finalitzat el mes de juny, es van identificar 251 persones com a usuaris del centre, aquelles persones que hi van a estudiar amb regularitat. D’aquests 251 alumnes, la majoria són andorrans, seguit dels sud-americans i continuant pels de nacionalitat espanyola, portuguesa i finalment francesa.

“Si aquest 2018 ens mantenim igual pel que fa a la xifra d’alumnes, ja estaré contenta”, ha recalcat la ministra de Cultura. Per la seva banda, el director del centre, Joan Ramon, ha afirmat que el missatge que volen donar als alumnes és “que treballem perquè la llengua i la descoberta del país t’ajudin a millorar. Ho fem amb tu, i per a tu”.

A l’acte també hi han estat presents l’ambaixador espanyol, Àngel Ros, i el ministre d’Educació, Eric Jover. L’esdeveniment ha conclòs amb una peça musical a càrrec del guitarrista David Sanz i amb un pica-pica per als assistents.

Font: ANA