Així vola el primer prototip del cotxe volador de Boeing

El primer prototip de cotxe volador de Boeing ha realitzat la seva primera prova de vol amb èxit als afores de Washington, una fita dins el projecte de la marca per desenvolupar taxis aeris.

El ‘cotxe alat’ té una autonomia de 80 quilòmetres i pot realitzar enlairaments i aterratges de manera autónoma.Tiene nou metres de llarg per 8.5 d’ample; utilitza un sistema de autopropulsión que li permet volar d’una manera similar a la de l’helicòpter, tal com ha informat ‘USA Today’.

Després de la reeixida maniobra, la companyia centrarà els seus esforços a millorar la seguretat i la confortabilitat de la l’aeronau, han assenyalat des de la companyia. “En un any avancem d’un disseny de concepte a un prototip de vol”, va assegurar el cap de tecnologia de Boeing, Greg Hyslop.