‘Carbon challenge’, el nou i perillós repte viral que s’està posant de moda

El ‘Carbon challenge’ s’ha convertit en el nou repte que recorre internet. I com molts altres, pot suposar un perill per a la salut.

Consisteix a introduir el cap en una bossa plena de carbó en pols i agitar durant uns segons sense respirar, per reaparèixer amb la cara completament negra. No obstant això, el que els usuaris no han tingut en compte és el risc que pot suposar. El carbó inhalat pot danyar les vies respiratòries o fins i tot tancar-les per complet, el que podria ocasionar la mort.

Centenars de persones han compartit ja en les xarxes els seus vídeos en els quals mostren tot el procés
Però aquest no és l’únic exemple. En el que va d’any, les xarxes també han fet davant del ‘Bird Box Challenge’, que imitava una de les escenes de la pel·lícula ‘A cegues’ en què la protagonista conduïa el cotxe amb els ulls tancats. En aquest cas, va ser la pròpia Netflix la qual va haver d’intervenir i prohibir el repte a les seves xarxes socials.