Es busca provador de coixins per 1200 euros al mes

Que et paguin per dormir pot semblar, en principi, una cosa impossible. Cal, però, una companyia que ha publicat una oferta de treball per trobar un provador de coixins.

L’afortunat haurà de provar durant tres mesos els diferents prototips de coixins amb els quals treballen. “El nostre objectiu és que aquesta persona descansi amb els productes que estem testant i que després els avaluï per ajudar-nos a millorar la qualitat del producte que desenvolupem i que acabarà per convertir-se en el coixí que comercialitzarem a través del nostre web”, explica Bruno Madeira, co fundador de Koala Rest

El treball, pel qual es paguen 1.200 euros al mes i que pot realitzar-se des de qualsevol lloc d’Espanya, no pot ser més senzill. La persona seleccionada haurà de dormir cada nit amb un model diferent de coixí, després d’això, omplirà un qüestionari en el qual recollirà com ha estat la seva experiència. “Aquesta informació ens permetrà millorar el producte ja que tindrem en compte aquesta valoració per adaptar el coixí al seu ús”, detalla Madeira.

Apunta’t com a candidat per al lloc.

Els que desitgen apuntar-se com a candidats han d’entrar al web de la companyia i enviar la sol·licitud a l’apartat “Reclutament”

El procés de recepció de candidatures estarà obert fins al proper 28 de febrer. Després d’això, l’empresa, analitzarà les candidatures rebudes i elegirà el que serà el seu primer provador o provadora de coixins a Espanya.