En directe

Informatiu vespre

19:30 20:00


oients aquí avui: 2628

En directe

Informatiu vespre

19:30 20:00


El Govern reconeix Guaidó com a president de Veneçuela

Per: el 7 de febrer de 2019

Vista la situació de crisi institucional en què es troba immersa Veneçuela, el Govern ha considerat imprescindible que s’iniciï un procés polític pacífic que permeti al poble veneçolà decidir sobre el seu propi futur a través de la celebració d’unes eleccions presidencials lliures i transparents. Tal com ha confirmat l’executiu aquest dimecres a través d’un comunicat, considera que Juan Guaidó és el president encarregat de dur a terme aquest procés electoral.

D’altra banda, s’ha informat que romandran atents a les conclusions de la reunió del grup Internacional de Contacte sobre Veneçuela, que se celebrarà el pròxim 7 de febrer a Montevideo, amb la participació de vuit països de la Unió Europea (Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Portugal, Suècia i el Regne Unit) i de cinc llatinoamericans (Bolívia, Costa Rica, Equador, Mèxic i l’Uruguai).

En el comunicat el Govern ha expressat que Andorra defensa, per sobre de tot, els valors de la democràcia, els drets humans i l’estat de dret. Tanmateix, han mostrat la seva solidaritat i respecte al poble veneçolà i la voluntat que es pugui superar la crisi econòmica i social actual com més aviat millor.

Font: ANA