Cartellera: Gaudeix d’un cap de setmana ple d’estrenes cinematogràfiques

Mula
Darrera producció de Clint Eastwood en la qual encarna Earl Stone, un home solitari i arruïnat que s’enfronta a l’execució hipotecària del seu negoci en l’ocàs de la seva vida. Per necessitat, Stone s’involucrarà en una trama de tràfic de drogues entre la frontera de Mèxic i Estats Units quan accepta una feina com a transportista per a un cartell.

Tindrà temps per redimir-?

 

Creed 2: La llegenda de Rocky
¿Es recorden de Rocky ?. Doncs ha tornat.

Rocky Balboa i Adonis Creieu, fill del seu màxim rival, uneixen forces de nou en aquesta apassionant aventura de púgils que ho donen tot, al ring i en les seves vides.

Balboa es fa càrrec de l’entrenament d’Creieu, que s’haurà d’enfrontar a un conegut contrincant. “Creieu II: La llegenda de Rocky” tracta de tornar a les arrels de tots dos personatges per trobar el camí d’un nou futur.

 

Gent que viene y bah
Comèdia nacional on Bea, una arquitecta jove i talentosa, enxampa al seu nuvi enrotllant amb una de les presentadores més mones de la tele ia sobre l’acomiaden del seu treball amb una indemnització ridícula.

Bea no tindrà més remei que tornar al seu poble natal, on, a més d’un paisatge idíl·lic, l’espera un futur incert, una família com a mínim peculiar i un veí misteriós.

 

La Favorita
Principis del segle XVIII. Anglaterra està en guerra amb França. Així i tot, les carreres d’ànecs i el gust per la pinya floreixen amb esplendor.

La delicada Reina Ana (Olivia Colman) ocupa el tron i la seva amiga íntima Lady Sarah (Rachel Weisz) governa el país en el seu lloc mentre s’ocupa de la fràgil salut d’Ana i el seu volàtil temperament.

Quan la nova serventa Abigail (Emma Stone) apareix en escena, el seu carisma es guanya la simpatia de Sarah. Sarah converteix Abigail en el seu protegit i ella veu l’oportunitat de tornar a les seves arrels aristocràtiques.

Mentre els afers de la guerra consumeixen el temps de Sarah, Abigail ocupa el seu lloc per omplir el buit que ha deixat com a acompanyant de la Reina. La seva creixent amistat li dóna l’oportunitat de dur a terme les seves ambicions i no permetrà que cap dona, home, polític o conill s’interposi en el seu camí.

 

La gran aventura dels Lunnis i el Llibre Màgic
Els personatges preferits de la cadena CLAN, el canal infantil i juvenil de RTVE, salten a la gran pantalla avalats per l’èxit de la sèrie dins i fora de la televisió, després d’aconseguir el disc de platí i més de 8 milions de reproduccions a YouTube.

“La gran aventura dels Lunnis i el Llibre Màgic” donarà vida als populars ninots que, amb la seva amiga, la petita Mar, es veuran immersos en una gran aventura per salvar el llibre on viuen tots els contes del món.

Al seu pas, aniran trobant personatges de contes i llegendes, reals i animats … I junts descobriran la importància de llegir, perquè els contes són camins de paraules que ens porten a tots els llocs que puguem imaginar.

Una història plena d’emocions i valors basada en Lunnis de Llegenda que combinarà muppets, animació, imatge real i nombroses cançons que arribaran amb sorpresa.