En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1182

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Aquesta aplicació per lligar mostra l’interior de les neveres dels seus usuaris i no les seves cares

Per: el 9 de febrer de 2019

La marca d’electrodomèstics Samsung ha llançat una nova aplicació mòbil per lligar a l’estil de tinder amb la particularitat que els usuaris utilitzen com a foto de perfil una imatge de l’interior de les seves neveres.

La Refrigerdating app està dissenyada per al Samsung Family Hub Refrigerator, una nevera intel·ligent 4.000 dòlars que inclou una pantalla tàctil i permet conèixer els aliments que els compradors conserven en el seu interior i així conèixer els gustos d’aquests.

“Simplement has de pujar una foto i el món sabrà quina classe de persona ets”, afirmen des del lloc web de la companyia.