En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 932

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Detinguda una noia resident per agredir la seva parella

Per: el 11 de febrer de 2019

La policia va detenir la setmana passada a Andorra la Vella una noia resident de 22 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits per una discussió en un domicili particular, on la noia hauria llençat un pot metàl·lic al clatell de la seva parella, l’hauria empès i s’hauria produït dues rascades al colze esquerre i al genoll dret, fruït d’un cop contra el marc d’una porta.

En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 34 persones durant aquesta darrera setmana (del 4 al 10 de febrer). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (13), contra la seguretat del trànsit (12) i altres delictes (9).

La policia va detenir la setmana passada un jove resident de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, l’honor i la funció pública. Els agents van ser requerits en un domicili familiar a Andorra la Vella per una agressió del jove envers la seva mare. A més, en el moment d’intervenir el jove va injuriar els agents interventors, i va oposar resistència i desobediència greu.

A més, la policia ha detingut aquest diumenge al Pas de la Casa un home no resident de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Els agents van ser requerits per part del personal del centre mèdic de la població encampadana, ja que estarien atenent una persona per una ferida oberta (7 punts de sutura) a la cella esquerra, que hauria estat agredit sense motiu aparent per un home a la via pública.

Font: ANA