Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 332

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Artadi visita l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra

Publicat per el 14 de febrer de 2019

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, va rebre aquest dimecres la visita d’Elsa Artadi, consellera de Presidència del govern català, en el marc de la visita oficial que realitzava a la Seu d’Urgell. Anava acompanyada per Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell i per Jesús Fierro, president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a més del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard M. Figueras, i de la cap de l’Oficina de Comunicació, Rosa M. Mestres.

Segons un comunicat, la trobada es va dur a terme en un “clima de cordialitat al Palau Episcopal”. A la reunió van assistir-hi també el representant del copríncep episcopal, Josep M. Mauri, i el secretari general del Bisbat d’Urgell, David Codina.

Posteriorment, l’arquebisbe i la consellera de Presidència, juntament amb l’alcalde i la resta d’autoritats, es van desplaçar fins les noves instal·lacions de RàdioSeu, que s’inauguraven aquell vespre.

La inauguració va coincidir amb el Dia Mundial de la Ràdio. Els nous estudis estan ubicats al passeig del Parc 16-18. Artadi va descobrir la placa commemorativa de la jornada, en un espai ple de convidats i va expressar que, com a responsable de Mitjans de Comunicació a la Generalitat, sent una “especial predilecció pels mitjans locals” i que l’obertura dels nous estudis de RàdioSeu marca “un punt d’inflexió” en la història de l’emissora i “una empenta molt significativa perquè segueixi tenint futur”.

Artadi va destacar especialment el fet que l’estudi principal estigui encarat al carrer com una manera d’apropar-se a la població, semblant a la de l’estudi principal de Catalunya Ràdio a Barcelona. Finalment, va agrair “la implicació de l’alcalde i de l’ajuntament perquè RàdioSeu sigui el mitjà de referència a la ciutat”.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, va agrair el paper de “tothom qui forma part d’aquesta família de RàdioSeu”, de la qual també ha format part com a col·laborador, i va expressar que “en aquesta nova etapa volem que la ràdio tingui més penetració a la ciutat, sigui més propera a la ciutadania”, i desitja “que la gent es faci seva la ràdio no només escoltant-la sinó també participant-hi, col·laborant-hi i fent-la encara més un punt de referència i de servei públic, perquè aquesta és la millor manera de fer ciutat”.

Font: ANA