“Et vas equivocar amb mi”: una dona bufeteja a un lladre que va intentar robar-li el mòbil en un autobús

Les imatges d’una dona colpejant a un lladre, que va intentar robar-li el telèfon mòbil en un autobús de línia, s’han viralizado ràpidament a Argentina.

Els fets van passar a l’interior d’un autobús interurbà a la ciutat de Quilmes, Argentina. Testimonis presencials han assenyalat a ‘Crònica’ que el conductor del vehicle va tancar les portes i va impedir que el lladre s’escapés. “Et vas equivocar amb mi”, li va dir la víctima abans de colpejar-la cara amb el telèfon.

Davant els retrets i els cops, el criminal va demanar “perdó” en nombroses ocasions i va pregar que “per favor” el deixés anar. “El xofer va posar el col·lectiu fora de servei i no va deixar baixar a ningú per les portes de darrere. La dona es va fer mal la mà de tant pegar-li. El delinqüent va demanar perdó, va prometre no tornar a robar i va dir que necessitava robar pels seus fills. La senyora es va cansar de colpejar i va seure “, va relatar un dels testimonis a l’esmentat diari.

Encara que no va quedar registrat, el sospitós va robar el telèfon d’una altra persona i va escapar per la finestra.