Humor i música amb el quartet Désaxés

El quartet Désaxés aterra a Andorra el proper 20 de febrer amb el nou espectacle ‘Super Sax Show’. Una funció humorística en què els quatre saxofonistes explicaran com és ser músic amb un to trencador i diferent, demostrant tot el que l’instrument pot oferir musicalment. Els músics ja havien actuat al Principat d’Andorra al 2014, en el marc de la 44a Temporada de teatre conjunta d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.

El concert és fruit de la col·laboració entre l’Andorra Sax Fest i l’ambaixada de França, que fa sis anys que patrocina l’esdeveniment, com a part de la iniciativa. Així, Désaxés s’avança a la resta de concerts, formant part també de la Saison Culturelle, el programa cultural que l’ambaixada du a terme des de fa més de 20 anys al Principat. “És un festival molt important per la imatge d’Andorra”, ha explicat l’ambaixadora francesa Jocelyne Caballero, i per aquest motiu des de l’ambaixada volen formar-ne part.

La data coincideix amb època de vacances escolars, amb la voluntat d’atraure tant a professors com a alumnes perquè coneguin totes les possibilitats que pot tenir el saxofon, des del saxo clàssic, passant pel de carrer de jazz o el saxo d’estudi. Les entrades tenen un preu general de 15 euros, 5 per als estudiants, i es poden comprar a través dels webs de l’ambaixada, el festival de música o una hora abans de l’espectacle al Centre de congressos.

Font: ANA