Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 294

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Les estrenes més destacats del cap de setmana

Publicat per el 22 de Febrer de 2019

El candidat
El nominat al Oscar ® Hugh Jackman es posa a la pell del polític Gary Hart a El Candidat la nova pel·lícula del director també nominat al Oscar, Jason Reitman.

La pel·lícula explica la història del sorgiment i caiguda del carismàtic senador que va capturar la il·lusió dels joves votants i va ser considerat el candidat favorit per a la nominació presidencial demòcrata de 1988. La seva campanya va ser boicotejada per la història de la seva relació extramatrimonial amb Donna Rice, en la qual pot ser considerada com la primera vegada en què el periodisme polític es va barrejar amb el periodisme de tabloides, i Hart va haver d’abandonar la campanya – esdeveniments que van causar un profund i durador impacte en la política nord-americana i en l’escenari polític mundial.

Protagonitzada també per Vera Farmiga, J.K. Simmons i Alfred Molina, El Candidat està escrita per Matt Bai, Jay Carson i Jason Reitman, basada en el llibre All the Truth is Out de Matt Bai, i produïda per Jason Reitman i Helen Estabrook.

 

Perdent l’est
Amb mil tres cents milions d’habitants, ia punt de convertir-se en la primera potència econòmica mundial, la Xina ha traspassat el tòpic de país exòtic de cultura mil·lenària, on es menja arròs amb palets i les erres es pronuncien eles, per esdevenir un país modern i puixant, una nova terra d’oportunitats en la qual tot és possible. Per això milers de joves, fills d’una vella Europa cada vegada més vella, carreguen les seves ambicions a les seves maletes i creuen nou mil quilòmetres de distància disposats, com els pioners, a conquerir el Llunyà Est. Però no és gens fàcil triomfar en una terra que té una llengua, una cultura i uns costums que estan a un món de distància. I no només geogràficament.

Després Perdent el Nord arriben les noves aventures de la generació perduda, que en la seva recerca de fortuna per l’Extrem Orient es va a trobar més perduda que mai.

 

Feliç Dia de la teva Mort 2
En FELIÇ DIA DE LA TEVA MORT 2, la seqüela de la reeixida pel·lícula revelació de Blumhouse (Múltiple, Déjame sortir, la saga La nit de les bèsties), Jessica Rothe torna a encapçalar el repartiment d’una pel·lícula plena de fascinants girs recurrents i cops de humor. Aquesta vegada, la nostra heroïna Tree (Rothe) descobreix que morir una i altra vegada era sorprenentment més fàcil d’afrontar els perills que l’esperen.

Jason Blum torna a produir aquest nou lliurament i Christopher Landon repeteix també com a guionista i director, mentre que als anteriors productors executius Angela Mancuso i John Baldecchi s’uneix ara EP Samson Mucke (Zombie Camp).

 

Alita: Àngel de Combat
Dels visionaris cineastes James Cameron (AVATAR) i Robert Rodriguez (SENSE CITY), arriba Alita: ÀNGEL DE COMBAT, una aventura èpica d’esperança i empoderament. Quan Alita (Rosa Salazar) es desperta sense recordar qui és en un món futur que no reconeix, Anat (Christoph Waltz), un metge compassiu, s’adona que en algun lloc d’aquest closca de cyborg abandonat, hi ha el cor i ànima d’una dona jove amb un passat extraordinari.

Mentre Alita pren les regnes de la seva nova vida i aprèn a adaptar-se a les perilloses carrers d’Iron City, Anat intentarà protegir-la del seu propi passat, mentre que el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s’oferirà, en canvi, a ajudar-la a desenterrar seus records. Quan les forces mortals i corruptes que manegen la ciutat comencen a perseguir Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: posseeix habilitats de combat úniques que els que ostenten el poder voldran controlar a qualsevol preu. Només mantenint-se fora del seu abast, podrà salvar els seus amics, la seva família i el món que ha après a estimar.