L’UdA inclourà el curs vinent formació en videojocs al bàtxelor en Informàtica

La Universitat d’Andorra (UdA) inclourà a partir del curs vinent una formació relacionada amb el sector dels videojocs dins el bàtxelor en Informàtica. Tal com ha explicat aquest dijous Josep Fortó, director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics, s’implantarà a aquest bàtxelor un nou pla d’estudis amb un model educatiu “basat en competències” i on els videojocs hi seran presents en un dels mòduls. Fins ara no hi havia formació específica en aquest camp “en creixement”, que cada vegada té més demanda i sortides professionals, ha exposat.

Fortó ha fet aquest anunci en el marc de la formació ‘Videojocs: de què parlem? / Videojocs: art i tecnologia’ que s’està impartint aquest dijous –amb continuació el divendres al matí–, i que organitza Andorra Telecom. Tenint en compte la celebració del 10è Saló del Videojoc, la companyia s’ha unit amb la universitat per portar especialistes del sector, un professor i dos empresaris d’èxit, perquè expliquin les seves experiències i motivin als alumnes a introduir-se al món dels videojocs.

Aquest món que es pot veure des d’una vessant lúdica però que també té una vessant “professional”, els “‘serious games'”, ha explicat el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, i que permeten desenvolupar aspectes relacionats amb la sanitat o l’empresa.

Font: ANA