Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


oients aquí avui: 1490

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


Una dona demana que li facin una bossa amb la pell de la seva cama amputada

Publicat per el 25 de febrer de 2019

Una dona originària de Manchester (Regne Unit) serà sotmesa en els propers dies a una intervenció quirúrgica en què li empatessin la seva cama esquerra a causa una malaltia arterial.

Als seus 55 anys, la pacient identificada com Joan, no vol que la seva extremitat acabi sent un rebuig orgànic perdut a l’hospital i ha sol·licitat que li confeccionin una bossa, mitjà i de nansa curta, amb la pell de la seva cama.

Per aconseguir el seu objectiu, la dona va escriure a ‘Sewport.com’, una empresa especialitzada en projectes de costura que connecta a fabricants, marques i dissenyadors i ha ofert fins a 3.000 lliures (gairebé 3.500 euros) per al modista que l’hi cosa.

 

“Puc utilitzar el meu cama amputada per crear una cosa bonica i útil?”, Va escriure la dona en la seva sol·licitud. “Sé que sembla una mica estrany i fastigós, i alguns podrien pensar que estic boja, però és la meva cama i no suporto la idea que es podreixi en algun lloc. És part de mi i vull que es quedi amb mi “, va explicar.
En el seu esbós, Joan pretén utilitzar un tros d’aproximadament de 35 × 45 centímetres i col·locar-lo en la part central de la bossa.