Una dona demana que li facin una bossa amb la pell de la seva cama amputada

Una dona originària de Manchester (Regne Unit) serà sotmesa en els propers dies a una intervenció quirúrgica en què li empatessin la seva cama esquerra a causa una malaltia arterial.

Als seus 55 anys, la pacient identificada com Joan, no vol que la seva extremitat acabi sent un rebuig orgànic perdut a l’hospital i ha sol·licitat que li confeccionin una bossa, mitjà i de nansa curta, amb la pell de la seva cama.

Per aconseguir el seu objectiu, la dona va escriure a ‘Sewport.com’, una empresa especialitzada en projectes de costura que connecta a fabricants, marques i dissenyadors i ha ofert fins a 3.000 lliures (gairebé 3.500 euros) per al modista que l’hi cosa.

 

“Puc utilitzar el meu cama amputada per crear una cosa bonica i útil?”, Va escriure la dona en la seva sol·licitud. “Sé que sembla una mica estrany i fastigós, i alguns podrien pensar que estic boja, però és la meva cama i no suporto la idea que es podreixi en algun lloc. És part de mi i vull que es quedi amb mi “, va explicar.
En el seu esbós, Joan pretén utilitzar un tros d’aproximadament de 35 × 45 centímetres i col·locar-lo en la part central de la bossa.