Detenen el fill d’un exempleat d’una empresa per exigir amb gas lacrimogen el cobrament de la indemnització del pare

La policia va detenir divendres passat a Andorra la Vella un jove resident de 18 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i port il·legal d’armes. Els agents van ser requerits per una empresa, ja que un exempleat acompanyat del seu fill reclamava als gerents no haver cobrat la totalitat de la indemnització. Durant l’incident, el fill va amenaçar i exhibir una defensa elèctrica i un esprai de gas lacrimogen envers els gerents.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 29 persones durant aquesta darrera setmana (del 18 al 24 de febrer). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (5), contra la seguretat del trànsit (10) i altres delictes (14).

En aquest darrer apartat, la policia també va detenir divendres passat a Andorra la Vella un home no resident de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per danys a l’habitació d’un hotel. Després que els empleats de l’hotel revisessin l’habitació, van constatar danys al mobiliari per valor de 1.362,93 euros. Les investigacions posteriors van permetre identificar l’autor, que va ser detingut.

A més, el Cos de Policia ha detingut aquest diumenge a Canillo dos homes no residents de 23 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física per uns fets ocorreguts una setmana abans després d’una baralla en un local d’oci, quan els agressors van poder marxar del lloc dels fets sense haver estat detinguts. Els dos homes haurien causat lesions a tres clients de l’establiment, sense motiu aparent.

Font: ANA