Així va ser la impressionant ‘pluja’ de peixos a Malta

Un curiós fenomen es va produir a l’illa de Malta com a conseqüència de les inclemències meteorològiques.

Durant una tempesta, en què es van registrar forts vents, centenars de peixos van caure del cel davant la sorpresa dels illencs i turistes que es van afanyar a tornar als animals al seu hàbitat natural. Les ràfegues d’aire van arribar als 101 quilòmetres per hora.

“Una granja de peixos ha hagut de volar pels aires. Centenars i centenars d’ells han sortit des de la riba, i aquesta gent els està recollint del mig del carrer “, s’escolta cridar a un testimoni en un enregistrament particular.

Les autoritats van avisar la població i els van prevenir per quedar-se a casa. Diversos carrers van haver de ser tallades, tal com ha informat ‘Gulf Times’.

El servei d’emergències del país va rebre més de 300 trucades sol·licitant ajuda.