Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 449

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Les estrenes més destacats del cap de setmana

Publicat per el 1 de Març de 2019

Van Gogh, A Les Portes De L’Eternitat
El pintor holandès postimpressionista, Van Gogh, es va mudar el 1886 a França, on va viure un temps coneixent membres de l’avantguarda incloent a Paul Gauguin. Una època en la qual va pintar les obres mestres espectaculars que es poden reconèixer a tot el món avui en dia.

 

4 llaunes
4 Llaunes, és una cinta espanyola, on l’amistat estarà present en cada aventura.

 

Llarga vida i prosperitat
Independent i brillant, Wendy veu les coses d’una altra manera. Té autisme i, per ella, la gent és un codi indesxifrable i el món és un lloc confús. Però inspirada per la seva amiga Scottie, Wendy escapa del seu centre assistencial en aconseguir la majoria d’edat per viatjar a Hollywood, amb l’objectiu de presentar en un concurs seu guió sobre “Star Trek”. Un viatge refrescant, audaç i íntim que ofereix una perspectiva única sobre la vida