Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 288

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


La Policia salva una dona a punt de morir a Tenerife després recrear una escena de ’50 ombres d’en Grey ‘

Publicat per el 6 de març de 2019

Agents de la Policia Nacional espanyola han salvat la vida d’una dona que va intentar recrear una escena de la pel·lícula eròtica ’50 ombres d’en Grey ‘, durant una practica sexual a l’interior del seu automòbil, que es trobava al pàrquing de la platja de les Teresitas, al nord de la illa de Tenerife.

“Pretenia recrear una escena de ’50 Ombres de Grey ‘però se me’n va anar de les mans. No tinc parella i estic sola “, va encertar a dir la víctima en ser rescatada pels agents, tal com informa ‘La Provincia’.

Dilluns els agents van rebre una trucada en què s’informava de la presència d’una dona lligada de mans a l’interior d’un Citroën C3 en el citat aparcament de l’illa. El testimoni va dir que va escoltar el clàxon d’un cotxe sonar en repetides ocasions i en apropar va veure com la dona colpejava amb el seu cap el volant.

Al principi, les autoritats van pensar que es tractava d’un segrest. La dona tenia les mans lligades amb brides al volant i els palmells apuntant cap al seu cos. Una altra dues brides de plàstic i un tros de cinta d’embalar envoltaven el seu coll el que li estava provocant un estrangulament i la impedien articular paraula.

Amb l’ajuda d’una navalla els agents van aconseguir alliberar-la. Se m’ha “escapat de les mans” va dir la víctima que va afegir que estava imitant una escena del film eròtic protagonitzat per Dakota Johnson. La dona va ser traslladada a un hospital amb diverses ferides ocasionades per les brides.