PUBLICITAT

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


oients aquí avui: 1450

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


CARTELLERA: Clint Eastwood torna amb ‘Mula’

Per: el 9 de març de 2019

Mula
‘Mula’ suposa el retorn de Clint Eastwood a la gran pantalla. A la cinta, l’actor i director norteameicano encarna Earl Stone, un home d’uns 80 anys sol i arruïnat que s’enfronta a l’execució hipotecària del seu negoci i al que ofereixen un treball en el qual només ha de conduir.

Sense saber-ho, Earl acaba d’esdevenir un correu de drogues per a un càrtel mexicà.

 

70 Binladens
A “70 BINLADENS”, Emma Suárez interpreta Raquel, una dona desesperada.

La seva situació personal l’ha portat a una conjuntura en què necessita 35.000 euros (coneguts col·loquialment com “70 binladens”) i els necessita en les pròximes 24 hores.

La seva última esperança és un préstec bancari. La irrupció de dos atracadors (Nathalie Poza i Hugo Silva) quan està a punt de tancar la transacció complicarà la situació a Raquel, que no té opció: El temps corre en contra seu i ha de sortir d’allà amb els diners, al preu que sigui.

 

Capitana Marvel
Carol Danvers es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l’univers quan la Terra es veu atrapada enmig d’una guerra galàctica entre dues races alienígenes.

Ambientada en la dècada de 1990, Capitana Marvel és una aventura completament nova d’un període mai vist en la història de l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

 

Corgi, les mascotes de la reina
Rex és el millor gos de la reina, un corgi mimat que viu una vida de luxe al Palau de Buckingham. Però quan Rex acaba a la Casa d’un gos de Londres, envoltat de gossos de carrer, ha d’aprendre que per esdevenir un veritable lider, ‘vostè ha de guanyar-se’l!