Un multimilionari es venja de la seva exdona col·locant una foto gegant de la seva nova parella al costat de casa

Aquest magnat novaiorquès va casar ahir en segones núpcies amb la francesa Patricia Landeau i per celebrar-ho va contractar un espai a la façana d’un edifici a Park Avenue (Nova York, Estats Units), proper a l’habitatge de la seva exdona, per penjar una fotografia gegant de la nova parella.
La seva venjança va prendre forma en malla de polièster de 13 metres d’alt per 8 d’ample, i es va exposar durant dies a la cantonada nord-oest de l’emblemàtic complex Macklowe, en 432 Park Avenue, davant de The Plaza, on viu la seva exparella.

El retrat en blanc i negre va ser realitzat pel famós ‘Studio Harcourt’ de París.

Segons ha informat ‘NY Post’, la parella havia estat casada durant 59 anys.