Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira


oients aquí avui: 279


Un multimilionari es venja de la seva exdona col·locant una foto gegant de la seva nova parella al costat de casa

Publicat per el 9 de març de 2019

Aquest magnat novaiorquès va casar ahir en segones núpcies amb la francesa Patricia Landeau i per celebrar-ho va contractar un espai a la façana d’un edifici a Park Avenue (Nova York, Estats Units), proper a l’habitatge de la seva exdona, per penjar una fotografia gegant de la nova parella.
La seva venjança va prendre forma en malla de polièster de 13 metres d’alt per 8 d’ample, i es va exposar durant dies a la cantonada nord-oest de l’emblemàtic complex Macklowe, en 432 Park Avenue, davant de The Plaza, on viu la seva exparella.

El retrat en blanc i negre va ser realitzat pel famós ‘Studio Harcourt’ de París.

Segons ha informat ‘NY Post’, la parella havia estat casada durant 59 anys.