Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 200

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Antiavalots utilitzen gas pebre per dissoldre una manifestació i el vent els juga una mala passada

Publicat per el 20 de març de 2019

Va ser pitjor el remei que la malaltia. La Policia de Bulgària va fer davant d’un grup de persones que es manifestaven davant del Parlament del país utilitzant gas pebre. No obstant això una ratxa de vent els va trair i van ser els mateixos agents els que van acabar “desallotjats”.

Davant del Parlament es va formar un cordó policial que impedia el pas dels manifestants. Quan els aldarulls van ser en augment, els policies van decidir ruixar als presents amb gas pebre per dissuadir-los.

La mala sort es va aliar amb els policies i una ràfega de vent va acabar amb les seves intencions en tornar l’arma en contra seu.