Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1342

En antena ara


Assandca recapta 1.300 euros gràcies a les activitats del Dia mundial contra el càncer

Publicat per el 20 de març de 2019

Les accions realitzades el mes de febrer amb la col·laboració de les Farmàcia Galeno, Anyó Park, Stillness centre d’estètica, Principadel i Farmàcia Margalef, han permès a l’associació andorrana contra el càncer recol·lectar una xifra important que contribuirà al desenvolupament de les activitats i a l’acompanyament de les persones afectades per la malaltia.

Assandca va recaptar 1.300 euros a les activitats organitzades per les diferents empreses col·laboradores. L’Associació andorrana contra el càncer ha comptat un any més amb la col·laboració de les Farmàcia Galeno i d’AnyósPark per a l’organització de diverses activitats amb motiu del Dia mundial contra el càncer que es va celebrar el 4 de febrer. Les farmàcies van organitzar dues accions diferents: una donació d’1 euro per cada producte venut i un taller infantil on hi van participar 44 nens. AnyósPark va proposar tota una sèrie d’activitats esportives solidàries dirigides com zumba, ioga i ‘cycling’.

Enguany, s’han sumat a la iniciativa tres altres empreses del Principat. El centre d’estètica i bellesa Stillness va oferir a les seves clientes una manicura solidària i un preu especial durant tot el mes de febrer sobre el tractament de ‘microblanding’ oncològic per a les persones afectades per la malaltia. Principadel va fer el donatiu de tots els ingressos aconseguits el dia 4 de febrer pel lloguer de les seves pistes de pàdel i va posar a la venda uns llaços i a disposició una guardiola per tots aquells que volguessin col·laborar més enllà. La tercera nova empresa a fer aportacions va ser la Farmàcia Margalef, que va destinar a l’associació tres euros per cada venda d’una crema facial.

La contribució de totes aquestes empreses ha permès recollir aquests diners que contribuiran a desenvolupar les activitats i el suport a les persones del país afectades. Assandca agraeix, una vegada més, totes les persones que hi van prendre part i les empreses esmentades per a la seva implicació en la lluita contra el càncer.

Font: ANA