Les estrelles de l’Òpera de París estrenaran dues peces a la Temporada

Aquest diumenge a les 18 hores les estrelles de l’Òpera de París actuaran a Andorra dins del marc de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc. Tot i els seus 300 anys d’escola clàssica, el Ballet de l’Òpera de Paris és una de les companyies més grans i importants de dansa contemporània del món. A Andorra arriben en format gala d’estrelles amb quatre dels seus millors noms: Amandine Albisson, Valentine Colasante, Laetitia Pujol i Hugo Marchand.

La seva actuació coincideix amb els 25 anys de la Temporada i per a aquesta efemèride han preparat un espectacle amb dues parts i dues estrenes mundials. Sobre l’escenari del Centre de congressos es podran veure per primer cop les peces ‘Arbakkinn’ i ‘Back to Bach’. La resta del programa està especialment pensat per poder apreciar la varietat d’estils i registres que té la companyia amb obres de William Forsythe, Edouard Lock, Mario Bigonzetti o Angelin Preljocaj.

El talent de les estrelles de l’Òpera de París estarà acompanyat amb música en directe a càrrec de músics de la mateixa companyia: dos acordionistes i una pianista, que s’afegiran a la música enregistrada. La interpretació de la música en viu forma part indissoluble de l’escena i afegeix més sensibilitat i emoció a les coreografies.

La gala d’estrelles de l’Òpera de París és el tercer espectacle de la Temporada i compta amb la col·laboració excepcional de l’ambaixada de França a Andorra que s’afegeix als patrocinadors permanents com són Park Piolets i Andorra Park Hotel.

Tot i que és l’espectacle que més demanda ha generat en aquesta edició de la Temporada, encara resten algunes entrades a la venda al web d’entrades www.morabanc.ad/entrades.

Font: ANA