Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 843

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Droga amb LSD als seus companys de treball perquè “tenien males energies”

Publicat per el 27 de març de 2019

Un joven empleado de 19 años confesó a las autoridades estadounidenses que drogó a sus compañeros de trabajo con LSD porque “eran muy estirados” y, a su entender, “estaban demasiado tensos”.

Els fets van passar a l’empresa de lloguer de cotxes Enterprise Rent-A-Car, a Missouri (Estats Units), quan el jove va introduir diversos ‘tripis’ a les ampolles d’aigua d’alguns dels seus companys.

Va ser la gerent de l’empresa qui va denunciar els fets quan els empleats van començar a patir els símptomes de la droga i van experimentar tremolors i pèrdua de visió. Segons va explicar la responsable, va sospitar del detingut perquè l’havia vist “actuant de manera estranya” amb les ampolles d’aigua.

L’arrestat va confessar que els treballadors necessitaven relaxar-se perquè tenien “mala energia”. Els afectats van haver de ser traslladats a un hospital, tal com informa ‘FOXNews’.

A l’espera dels resultats toxicològics, el detingut, que ha estat acomiadat del seu lloc de treball, va ser posat en llibertat sense càrrecs.