Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 955

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


Un pla de vol equivocat fa que els passatgers d’un avió amb destinació a Alemanya aterrin a Escòcia

Publicat per el 27 de març de 2019

El vol BA3271 de la British Airways que es va enlairar de l’aeroport London City de la capital del Regne Unit amb destinació Dusseldorf (Alemanya), va acabar aterrant a Edimburg (Escòcia) davant l’astorament dels passatgers que no es van adonar del canvi de ruta fins que el avió va aterrar a la capital escocesa.

En un comunicat, la companyia va informar que els passatgers ja es troben al seu destí.

“Ens disculpem amb els clients per aquesta interrupció en el seu viatge i ens comunicarem amb tots ells individualment”, va afirmar l’aerolínia britànica, que, però, no va informar del nombre de passatgers afectats. També va recalcar que la seguretat dels passatgers no es va veure compromesa en cap moment i finalment va reconèixer que el greu error va ser degut al fet que la documentació que se li va lliurar al pilot era incorrecta i figurava el nom d’Edimburg com a destinació final del vol.