Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1336

En antena ara


Mor ‘Chase’, el gos considerat oficialment com un dels més lletjos del món

Publicat per el 28 de març de 2019

‘Chase’, un gos Crestat Xinès, que el 2017 va guanyar en títol del gos més lleig de la Gran Bretanya i va ocupar el tercer lloc com el gos més lleig del món, ha mort al seu domicili de Regne Unit abans d’arribar a l’edat de 16 anys.
‘Chase’ comptava amb diferents particularitats que li van fer valedor del seu títol: tot just tenia pèl, no tenia dents i tenia una cataracta en el seu ull dret que minvava les seves capacitats, a més a la recta final de la seva vida, l’animal patia pancreatitis, malaltia que finalment va acabar amb les esperances de la seva propietària Storm Shayler,
Shayler va compartir la notícia a través del seu perfil de Facebook.

“Chase. El meu petit nen especial, el que em va donar la confiança de sortir de casa i fer coses, qui em va obrir el món, ha mort aquest matí. Tinc el cor trencat. Vaig treballar molt perquè ell superés la pancreatitis que patia i tenia l’esperança que millorés, almenys lentament “, va escriure la seva propietària.