Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 348

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Detenen un home per donar un cop de puny a la cara d’un client d’un bar i amenaçar la policia

Publicat per el 2 d'abril de 2019

La policia va detenir la setmana passada a Sant Julià de Lòria un home resident de 30 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat, l’honor i la llibertat. Els agents van ser requerits per una alteració de l’ordre públic en un bar. Al lloc dels fets es va observar el detingut molt alterat i agressiu, i en un moment donat va donar un cop de puny a la cara d’un altre client. Al voler ser controlat pels agents, va fer cas omís a les instruccions donades, i va proferir insults i amenaces envers els funcionaris de policia.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 24 persones durant aquesta darrera setmana (del 25 al 31 de març). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (4), contra la seguretat del trànsit (13) i altres delictes (7). Pel que fa a la seguretat del trànsit, ha estat detingut aquest cap de setmana un home resident de 42 anys amb una taxa de 3,03 g/l per un accident amb danys materials.

El cos d’ordre ha detingut aquest cap de setmana al Pas de la Casa un home no resident de 30 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat, l’honor i la funció pública. Els fets van passar al festival de música electrònica Hibernation, els vigilants de seguretat del qual van denegar l’entrada al detingut. En el moment d’arribar els agents de policia, va tenir una actitud desafiant i agressiva. Una vegada calmat, se’l va portar a l’establiment hoteler on es trobava allotjat, lloc on va tornar a canviar la seva actitud i va injuriar i amenaçar de mort els funcionaris de policia, a més de fer l’intent d’agredir un d’ells, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció. Durant el seu control va oposar una forta resistència, fet que va ocasionar lesions en un dit de la mà dreta i a l’espatlla esquerra a un dels agents.

La policia va detenir també al Pas de la Casa una dona resident de 37 anys, com a presumpta autora dels delictes contra la funció pública, la llibertat i la intimitat i la inviolabilitat de domicili. Els agents van acudir al lloc dels fets pel que semblaria una forta discussió entre veïns. Van determinar que la detinguda hauria anat al domicili de la seva exparella a recollir la seva filla menor, lloc on va tenir una disputa amb l’exparella i la filla, i va entrar al domicili per la força sense el seu consentiment. Tanmateix, al ser controlada, va tenir una actitud desproporcionada, es va negar a seguir les indicacions, es va resistir i va proferir insults envers els funcionaris de policia.

Per últim, la policia ha detingut aquest cap de setmana a Andorra la Vella un home resident de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents són requerits per una discussió de parella en què el detingut va injuriar la víctima, i el fill d’aquesta es va interposar i va rebre una forta empenta per part del detingut que el va fer caure a terra.

Font: ANA