Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 182

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Projecte immobiliari amb pisos de luxe a la zona de l’Abarset

Publicat per el 2 d'abril de 2019

El restaurant i local d’oci Abarset, a peu de pistes del Tarter i que els darrers anys s’ha convertit en un dels punts neuràlgics de l’après-ski del país, tancarà les seves portes l’hivern vinent. El motiu és una promoció immobiliària de pisos de luxe que s’està desenvolupant a la zona. La propietat dels terrenys els tenia llogats a Ensisa, però ha comunicat a la societat la rescissió anticipada del contracte per tal de donar continuïtat a aquest nou complex urbanístic també a tota la zona que ara ocupa l’Abarset, la seva terrassa i l’aparcament.

En d’altres paraules, on ara els esquiadors i també no esquiadors es reuneixen quan tanquen pistes per prendre alguna cosa i ballar, hi haurà en poc temps nous pisos d’alt ‘standing’, a tocar de l’accés a l’estació. Fons d’Ensisa han confirmat que l’Abarset seguirà obert aquest estiu i tot l’hivern vinent. Però quan es clausuri la temporada, d’aquí a un any aproximadament, es donarà per finalitzada l’aventura d’aquest local d’après-ski.

Una aventura que precisament la temporada 2020-2021 hauria celebrat els seus deu anys. Per a aquest motiu, des d’Ensisa s’està treballant en trobar un nou emplaçament per a l’Abarset i donar-li una segona vida. L’objectiu és que pugui estar el més a prop possible d’on ho està ara, però no hi ha res tancat.

Promoció d’Avidi Homes
L’empresa Avidi Homes, del Grupo Avintia, és qui encapçala el projecte immobiliari de la zona de l’Abarset i voltants, el qual han anomenat Isard Homes i que té un cost estimat de 20 milions d’euros. En total 50 habitatges d’entre 60 i 200 metres quadrats amb preus que parteixen dels 5.000 euros per metre quadrat. L’entrega està prevista per a finals del 2021 i ja s’estan comercialitzant els immob.

Font: ANA