Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 482

En antena ara


Xperiencia virtual, ‘Coco Room’ i un Parkour/Escape a l’Encamp Nit

Publicat per el 3 d'abril de 2019

El departament de Joventut i Esports ha donat a conèixer les activitats previstes per a la desena edició de l’Encamp Nit, que tindrà lloc el pròxim dissabte 6 d’abril, de 20 a 2 hores, al Complex d’Encamp, i que aniran adreçades a joves d’entre 12 i 20 anys.

Enguany com a novetat a destacar hi haurà tres activitats innovadores; una Xperiencia virtual, un ‘Coco Room’ (Escape Room) i un Parkour/Escape amb Leo Ruban i els germans Hadim.

Pel que fa a la programació, els joves assistents, que només per participar a l’Encamp Nit ja s’enduen una samarreta de regal, podran participar d’una extensa proposta d’activitats, entre les quals trobaran un taller i exhibició d’skate amb ASSEA, un taller creatiu de grafits amb Jose ‘Putilla’ i David Segura ‘Sane’, tornejos esportius de futbol 5, bàsquet 3×3, tennis taula, ‘slots’, inflables i de PlayStation i Wii, un torneig multimèdia FIFA 19 a càrrec de What you play, així com una exhibició de les escoles de dansa Areaesport, Líquid dansa, TC Escola de dansa i Primer pas. A més, els joves que participin en les diverses competicions optaran a nombrosos premis i la vetllada finalitzarà amb l’entrega de guardons i una xocolatada, que està prevista per la una de la matinada.

Les inscripcions per participar en la desena edició de l’Encamp Nit ja es poden formalitzar al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, sobretot per aquells joves que vulguin participar en els diferents tornejos.

Font: ANA