En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1016

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Estrenes del cap de setmana al cinema: Dumbo, de Tim Burton, torna a les nostres pantalles

Per: el 5 d'abril de 2019

Dumbo


La nova recreació de la pel·lícula DUMBO dirigida per Tim Burton compta amb Colin Farrel com Holt Farrier qui amb ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) es dediquen a tenir cura d’un elefant acabat de néixer les orelles gegants li fa ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment.

La família circense de Holt inclou a més a la senyoreta Atlantis (Sharon Rooney), Rongo (DeObia Oparei), Pramesh Singh (Roshan Seth) i el seu nebot (Ragevan Vasan), La grandiosa Catherine (Zenaida Alcalde) i el magnífic Iván (Miguel Muñoz ). Max Medici (Danny DeVito) amo del circ, es decep en saber sobre les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.

 

Què et jugues?
Roberto (Rei) i Daniela (Salamanca) són dos germans que viuen en un món de riquesa i glamur gràcies a la naviliera que van heretar del seu pare.

Tots dos comparteixen la direcció de l’empresa, encara que tenen una actitud totalment oposada davant la vida: Daniela és minuciosa i perfeccionista; Roberto, en canvi, és un geni visionari que odia la meticulositat de la seva germana.

No obstant això, tots dos troben la sortida a les seves desavinences quan s’enamoren de la mateixa dona: Isabel (Dolera), una monologuista a qui Roberto ha contractat perquè sedueixi Daniela i així torni a ser tan divertida com ho era abans de prendre la direcció de l’empresa.

 

Lady Off
Lady Off s’endinsa en els assajos d’una escena concreta de Ricard III de Shakespeare per part d’una companyia de teatre off de Madrid, explorant la línia que separa la realitat de la ficció i el consentiment de la violació.

 

Coneixent a Astrid
Biopic de l’escriptora sueca Astrid Lindgren (Alba August), autora del mític personatge de Pipi Calzaslargas. La pel·lícula farà un recorregut històric al llarg de la vida d’Astrid. Des dels seus orígens en el petit poble rural a Vimmerby, fins a la seva marxa a una de les escoles de secundària més prestigioses d’Estocolm.