Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 3008

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


Més d’un miler de visites a l’Espai Columba en els deu primers dies d’obertura

Publicat per el 6 d'abril de 2019

L’Espai Columba, que alberga els frescos de Santa Coloma, ha rebut la visita de 1.037 persones en els deu primers dies d’obertura. El nou equipament museístic, que a més de les pintures murals exposa altres peces del romànic, va obrir les portes el dia 23.

Des del ministeri de Cultura valoren aquests xifres de manera positiva, ja que creuen que pot ser “un molt bon punt de partida” per al nou equipament cultural.

Cal recordar que des del dia de la seva obertura i fins el pròxim 30 d’abril (aquest dia inclòs), l’accés al nou equipament cultural és gratuït, amb l’horari següent: de dimarts a dissabte, de les deu del matí a les dues del migdia i de les tres a les sis de la tarda, i diumenge, de les deu del matí a les dues del migdia. Diumenges a la tarda i dilluns, està tancat.

A partir del 2 de maig (el dia 1 és festiu), l’entrada a l’Espai Columba, combinada amb el videomapatge de l’església de Santa Coloma, valdrà set euros. L’entrada reduïda costarà 3,50 euros, i la visita guiada tindrà un suplement d’1,50 euros per persona. L’equipament comptarà amb els mateixos descomptes i gratuïtats que la resta de museus nacionals.

Font: ANA