Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 250

En antena ara

No son horas

01:30 04:00


Detenen una dona per agredir un home amb un got de vidre

Publicat per el 8 d'Abril de 2019

La policia ha detingut aquest cap de setmana a Soldeu una dona no resident de 28 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral, després d’agredir un home amb un got de vidre en el decurs d’una discussió. Els agents van ser requerits des d’un local d’oci nocturn de la localitat canillenca, on la detinguda va ocasionar diverses ferides sagnants en el cap i el rostre de la víctima.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 29 persones durant aquesta darrera setmana (de l’1 al 7 d’abril). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (11), contra la seguretat del trànsit (16) i altres delictes (2).

També cal destacar la detenció a Escaldes-Engordany aquest cap de setmana d’un home no resident de 48 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un establiment hoteler de la parròquia, ja que s’havia produït una agressió de parella. En concret, el detingut hauria donat una bufetada a la seva companya en el decurs d’una discussió.

Font: ANA