Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 862

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


El penal més surrealista dels últims temps va acabar a …

Publicat per el 8 d'abril de 2019

El futbol mexicà ha estat testimoni d’un dels moments més estranys que s’han viscut sobre un terreny de joc.
Durant el partit del Ramat davant Llops BUAP per la categoria Sub 17 de la Lliga MX (Mèxic), que es va decidir en tanda de penals (6-1 per als locals), el jugador Diego Campillo va estavellar la pilota al travesser en el seu llançament des dels onze metres.

L’esfèric va sortir cap amunt amb molta força, i el porter es va desentendre de la jugada. L’efecte del cop va fer que la pilota, a botar de nou a terra, s’introduís a la porteria davant la passivitat del porter.