Tailàndia podrien imposar la pena de mort als turistes que es treguin selfies

Les autoritats tailandeses podrien aprovar una llei mitjançant la qual es condemnaria a mort a tots aquells turistes que es fotografiïn a la platja de Phuket, famosa per la seva proximitat a l’aeroport de la mateixa ciutat, pel fet que els flaixos de les càmeres i l’enrenou a la platja distreuen als pilots i podrien provocar una tragèdia.

Segons informen diferents mitjans locals, masses de gent es desplacen fins al lloc per fotografiar-se durant l’enlairament i aterratge dels avions, i en previsió d’una possible tragèdia, les autoritats pretenen que la polèmica llei surti endavant com a mesura preventiva.

Wichit Kaewsaithiam, director de l’Phuket International Airport explicar que “volem que el turisme i l’aviació puguin coexistir”, però que no per això anaven a permetre el risc sobre l’aviació. “Crearem una zona segura que estarà catalogada com a zona estrictament prohibida i que no permetrà el pas als turistes. Utilitza drones i apuntar als pilots amb làser, òbviament, també té les mateixes penes màximes, ha matisat.

La llei també contempla càstigs menys severs que inclouen una multa de fins a 40. 000 baht (1.253,20 dòlars) o una sentència de presó de fins a 20 anys.