Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 479

En antena ara


Tailàndia podrien imposar la pena de mort als turistes que es treguin selfies

Publicat per el 11 d'abril de 2019

Les autoritats tailandeses podrien aprovar una llei mitjançant la qual es condemnaria a mort a tots aquells turistes que es fotografiïn a la platja de Phuket, famosa per la seva proximitat a l’aeroport de la mateixa ciutat, pel fet que els flaixos de les càmeres i l’enrenou a la platja distreuen als pilots i podrien provocar una tragèdia.

Segons informen diferents mitjans locals, masses de gent es desplacen fins al lloc per fotografiar-se durant l’enlairament i aterratge dels avions, i en previsió d’una possible tragèdia, les autoritats pretenen que la polèmica llei surti endavant com a mesura preventiva.

Wichit Kaewsaithiam, director de l’Phuket International Airport explicar que “volem que el turisme i l’aviació puguin coexistir”, però que no per això anaven a permetre el risc sobre l’aviació. “Crearem una zona segura que estarà catalogada com a zona estrictament prohibida i que no permetrà el pas als turistes. Utilitza drones i apuntar als pilots amb làser, òbviament, també té les mateixes penes màximes, ha matisat.

La llei també contempla càstigs menys severs que inclouen una multa de fins a 40. 000 baht (1.253,20 dòlars) o una sentència de presó de fins a 20 anys.