Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 333

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Piqué: “Soc molt ambiciós i crec que l’himne de la Champions sonarà a Andorra”

Publicat per el 12 d'abril de 2019

L’FC Andorra i MoraBanc han anunciat aquest divendres l’acord pel qual l’entitat financera andorrana es convertirà en el principal patrocinador del club durant els pròxims deu anys. El patrocini de MoraBanc ha arribat en un bon moment per a l’Andorra, ja que el club juga en la Primera Divisió Catalana, i fa deu jornades que no perd, situant-lo en la quarta posició de la taula classificatòria i mantenint viva l’esperança de poder ascendir a Tercera Divisió. Així ho ha recordat el jugador de l’FC Barcelona Gerard Piqué, president de l’empresa Kosmos, principal inversor de l’equip des de fa pocs mesos.

Per a Piqué aquest projecte és “molt especial, ja que l’Andorra representa una il·lusió per a tot el país”, i ha afegit que “el nostre compromís és crear un projecte de país, ajudar a desenvolupar les categories inferiors, i que cada cap de setmana tot Andorra estigui pendent dels resultats del seu equip de futbol”.

Preguntat per on està el topall de l’equip, Piqué ha afegit que “soc molt ambiciós i crec que l’himne de la Champions sonarà a Andorra”. En referència a la promoció dels equips de futbol base, ha destacat que “és aquí on de veritat es demostrà que hi ha un projecte sòlid al darrere” i ha avançat que “en els propers dies hi haurà notícies”. Pel que fa a l’escenari dels partits de l’Andorra si milita a categories superiors com ara la segona divisió, el futbolista preveu que “caldrà aprofitar una instal·lació existent i adequar-la”, tot i que tampoc ha descartat que se’n puguin construir de noves. També ha tingut molt present el paper que tindran els jugadors andorrans en la plantilla: “actualment tenim dotze integrants de la primera plantilla que són andorrans. Comptem amb ells perquè ajudin el futbol del país a pujar de nivell i això també ha de beneficiar la selecció”, ha manifestat.

D’altra banda, el futbolista ha desmentit que el seu pare sigui el president del club, tal com havien apuntat algunes informacions que ha qualificat de “‘fake news’, ara que estan de moda”. També ha afirmat que que aquesta vinculació no és incompatible amb la seva aspiració d’ocupar un càrrec directiu al Barça.

D’altra banda, Lluís Alsina, director general de MoraBanc, ha apuntat que “amb aquest projecte i amb Kosmos compartim valors i la voluntat de crear un projecte que il·lusioni la gent d’Andorra. Som un banc en creixement, i amb projectes com aquest volem seguir contribuint a generar oportunitats per al país”. Conforme a les clausures de l’acord signat, l’FC Andorra modificarà la seva actual equipació; així doncs, a la part davantera figurarà el logotip de MoraBanc. L’entitat té un fort compromís amb l’esport andorrà. La implicació de l’entitat bancària amb el futbol no farà que es deixi de banda el bàsquet. Les condicions no variaran.

Font: ANA