Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 601

En antena ara


Detenen un resident de 45 anys per exhibir els genitals a una menor a la via pública

Publicat per el 16 d'abril de 2019

La policia ha detingut aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany un home de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual i contra l’honor, ja que hauria mostrat els seus genitals a una menor a la via pública i, a més, va injuriar els agents interventors en la seva detenció.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 19 persones durant aquesta darrera setmana (del 8 al 14 d’abril). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (5), contra la seguretat del trànsit (10) i altres delictes (4).

Cal destacar també la detenció aquest cap de setmana al Pas de la Casa d’un home no resident de 26 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. Els agents de la policia van ser requerits per uns aldarulls en una habitació d’hotel de la localitat encampadana. En el moment de la intervenció, l’home s’hauria abraonat contra els agents interventors amb la intenció ferma d’agredir-los.

Per últim, la policia ha detingut dos homes per maltractaments en l’àmbit domèstic. El primer d’ells aquest cap de setmana al Pas de la Casa, resident de 35 anys, per una desavinença de parella. El segon, a Arinsal, resident de 26 anys, per una agressió a l’exparella.

Font: ANA