En directe

Bàsquet: EuroCup

20:00 22:00


oients aquí avui: 5280

En directe

Bàsquet: EuroCup

20:00 22:00


Cartellera: Shazam! arriba a les nostres pantalles

Per: el 17 d'abril de 2019

¡Shazam!
Quan Billy Batson, un nen d’acollida de 14 anys que ha crescut als carrers, crida la paraula ‘Shazam!’ Es converteix en el Superheroi adult gràcies a un antic conjuro.De aquesta manera aconsegueix realitzar tot aquells que li agradaria fer a un adolescent amb superpoders: volar, tenir visió de raigs X, disparar un raig amb les mans i qualsevol cosa a l’abast de la seva imaginació.

Shazam posarà a prova els límits de les seves habilitats amb la inconsciència pròpia d’un nen. Però necessitarà dominar aquests poders per lluitar contra les letals forces del mal que controla el Dr. Thaddeus Sivana.

 

Ments Brillants
Antoine es prepara per a les proves d’accés a Medicina … per tercera vegada.

En canvi, per a Benjamin és el seu primer intent i aviat s’adonarà que això no és bufar i fer ampolles. En un món tan competitiu i caracteritzat per nits d’estudi intens, en lloc de festes universitàries, els dos amics hauran de trobar un terme mig entre la cega desesperació del present i l’esperança d’un brillant futur.

La comèdia ha estat número 1 a taquilla a França superant el milió i mig d’espectadors

 

L’ombra del passat
Kurt és un jove estudiant d’art a l’Alemanya de l’Est. Està enamorat de la seva companya de classe, Ellie. El pare d’ella, el Professor Seeband, un famós metge, no aprova la relació de la seva filla i està decidit a destruir-la.

El que cap d’ells sap és que les seves vides estan connectades per un terrible crim comès fa dècades

 

La catifa màgica
Relat de les Mil i una Nits sobre un nen de poble que, al costat de la seva cabra fidel i amb l’ajuda d’una catifa voladora i d’una noia que viu als carrers de la gran ciutat, se les arregla per viatjar pel món i derrotar als seus enemics: un sultà que busca el poder, dos caimans famolencs i un malvat sense escrúpols …