Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 289

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


La piscina d’un gratacels es desborda durant el terratrèmol a Filipines

Publicat per el 23 d'abril de 2019

La sacsejada produïda per un terratrèmol amb una magnitud de 6.1, que dilluns va assotar la ciutat de Manila, a les Filipines, va buidar la piscina d’un gratacels i va deixar unes imatges impressionants.

En la gravació, captada per un videoaficionat, es pot apreciar com l’edifici trontolla fins que l’aigua de la piscina construïda a la teulada es desborda. En la seva caiguda al buit produeix una cascada espectacular.
Segons han informat diferents mitjans locals, l’edifici de 53 apartaments està situat al barri de Binondo i va ser inaugurat el 2015 amb el nom de Anchor Skysuite. Van ser dues piscines, una d’adults i una altra per a nens, les que van produir la cataracta d’aigua.

Com a conseqüència dels tremolors, almenys 8 persones van perdre la vida. L’epicentre es va situar a prop de Castillejos a 40 quilòmetres de profunditat.

Filipines s’assenta sobre l’anomenat ‘Anell de Foc del Pacífic’, una zona de gran activitat sísmica i volcànica que és sacsejada per uns 7.000 tremolors a l’any, la majoria moderats.