Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 293

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Grandvalira tanca la temporada amb xifres similars a l’any passat i encadena set anys seguits de creixement

Publicat per el 27 d'abril de 2019

Un total de 143 de 143 dies d’obertura. Grandvalira ha mantingut obert el domini esquiable tots els dies previstos en el calendari de la temporada 2018-19. I ho ha fet defensant una campanya d’hivern marcada per la irregularitat de les precipitacions en la que ha nevat poc més de la meitat que la temporada anterior, segons explica el domini en un comunicat.

Els equips de terreny han acumulat un total de 28.343 hores de màquines trepitjaneu, un indicador que exemplifica el ritme de treball intens i continu per tal de garantir les millors condicions a les pistes. Gràcies a aquesta empenta en el desplegament de recursos humans i tècnics (també pel que fa a la producció de neu de cultiu) l’estació ha pogut oferir una mitjana de 160 km de pistes operatives, sent l’extensió esquiable oberta més gran de la Península al llarg de la temporada.

En el seu 15è aniversari, Grandvalira finalitza la campanya de neu amb resultats similars a les xifres assolides la temporada 2017-18. Així doncs, el domini torna a posicionar-se en números rècord pel que fa a la facturació i encadena un total de set temporades seguides de creixement.

Un indicador de la temporada que també contribueix a explicar aquestes dades de facturació positives és l’augment de la penetració en el consum de serveis d’estació com ara la restauració i les activitats d’aventura, fet que consolida encara mes l’oferta global que va més enllà de l’esquí.

El mercat espanyol ha presentat un comportament favorable mantenint-se en xifres similars a la temporada anterior, mentre que el client provinent de Rússia ha patit una davallada, entre d’altres motius, per la ferma aposta que ha realitzat aquest país en la promoció del turisme de neu intern cap a destinacions com Sochi, seu dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2014. De la seva part, Grandvalira no ha notat un efecte immediat pel que fa el procés polític del Brexit i el mercat del Regne Unit ha anat a l’alça quant a volum d’afluència.

Font: ANA