Un ximpanzé es viralitza pel seu sorprenent ús d’Instagram

Un nou vídeo ha deixat atònits als internautes. A les imatges es pot apreciar com un ximpanzé utilitza un dispositiu mòbil amb el qual navega per la xarxa, reprodueix vídeos i observa fotografies.

L’animal té predilecció per la xarxa social Instagram, a través de la qual el primat comparteix fotos i dóna ‘likes’ amb soltesa, a més de reproduir vídeos i compartir el material.

Les imatges originals del mico van ser compartides per Mike Holston, un cuidador d’animals, i ja acumulen milions de visites. “Això és increïble”, va escriure una persona a Instagram. “Tan increïble com els humans”, va dir un altre.

No obstant això, no tothom troba el vídeo divertit. Alguns han expressat la seva preocupació perquè l’animal sembla estar domesticat quan ha de viure en llibertat.

Adriana Lowe, un primatòloga i candidata a un doctorat en la Universitat de Kent al Regne Unit en declaracions a ‘Vice’ ha expressat.

“L’animal sembla que està en una llar, així que probablement sigui una mascota, la qual cosa és una bona idea. Els ximpanzés són mascotes terribles; són animals socials intel·ligents les necessitats són difícils de satisfer, fins i tot en un entorn apropiat per a això “.