The Washington Post

Una dona descobreix que la seva exparella vivia amagada a l’àtic de casa

Les pitjors sospites d’una dona de 37 anys, resident en un barri al nord de la ciutat de Pittsburgh, Pennsilvània (Estats Units), es van confirmar dimarts passat quan va descobrir que la seva exparella vivia d’amagat en la seva mateixa residència.

Els seus recels van començar quan la dona, que va preferir romandre en l’anonimat, va notar petits canvis en el seu dia a dia: tapes del vàter aixecades, desaparició de coses, etc.

“Sabia que aquesta manta no hi havia estat abans”, va assegurar la dona. “Ho sabia.”

Dimarts passat la dona es trobava sola realitzant les tasques de la llar. Després d’escoltar un fort soroll va deixar el que estava fent i va anar a veure què passava. En aquest moment el seu cor es va paralitzar: enfront d’ella es trobava Cary Michael Cocuzzi, la seva exparella de 30 anys.

Quan va ser descobert, Cocuzzi es va abalançar sobre la dona, el va agafar pels braços i va tapar la boca. “Vine aquí”, li va dir, segons consta en la denúncia policial.

La dona va aconseguir desfer-se del seu agressor i va sortir al carrer per demanar auxili. Els veïns que van presenciar els fets van trucar a la policia.

“Sento que això em va afectar per la resta de la meva vida”, va dir la dona a ‘WPXI’. “Vaig tenir una intuïció sobre això, però la vaig ignorar”.

L’arrestat tenia una ordre d’allunyament per assetjament, que la dona havia interposat mesos enrere. Des de llavors, no havia tornat a veure la seva exparella.

Les autoritats van confirmar que Cary Cocuzzi passar almenys tres mesos amagat a l’àtic de la casa.