Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 30

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Una youtuber grava accidentalment una maleta amb un cadàver a l’interior

Publicat per el 8 de maig de 2019

Una famosa blocaire nord-americà va gravar en 2017 la imatge d’una maleta flotant a l’aigua d’un petit pantà de Xipre. A dia d’avui, la policia pensa que a l’interior d’aquella maleta poden trobar les restes d’un ciutadà assassinat.

Al juny de 2017, Sarah Funk, una coneguda Youtuber i Bloquera de Nova York, es va colar en companyia d’una amic al Llac Vermell de Mitsero de Xipre, un enclavament natural que fascina als visitants pel color vermellós de les seves aigües. Allà, la parella va filmar el que semblava una antiga maleta surant sobre la superfície.

Dilluns passat, dos anys després de l’enregistrament, Nikos Metaxas, de 35 anys i oficial de l’exèrcit xipriota, ha confessat en una carta de 10 pàgines que va cometre set assassinats i que per això ha de “anar a la presó”.
Després de les indagacions, les autoritats de l’illa han arribat a la conclusió que aquella maleta podria contenir un dels cossos dels assassinats. El sospitós va decidir confessar la mort de cinc dones estrangeres i dos nens quan es va adonar que les proves en contra eren inqüestionables. Les víctimes adultes eren emprades en llars xipriotes, tal com ha informat ‘The Guardian’.

Metaxas va escriure en la seva confessió que va abandonar a tres de les seves víctimes en en dos llacs artificials al sud-oest de Nicòsia. De moment, els agents han recuperat quatre cadàvers. Un d’ells pertanyia era el d’una dona que va ser trobada a l’interior d’una maleta enfonsada a les aigües del llac Vermell de Mitsero. El cos, en avançat estat de descomposició va ser trobat en posició fecal.

Només assabentar de la notícia Funk va escriure un post al seu bloc: “Recentment, hi ha hagut notícies que un assassí va deixar cossos al Llac Vermell de Xipre. Això és terrible i estic devastat per les famílies víctimes. Des que es va publicar la notícia, moltes persones m’han estat contactant i preguntant-me si tinc més informació. Tot el que puc compartir amb vostès són les fotos que no he publicat. Una d’elles es veu la maleta sospitosa, però en aquest moment a mi em va semblar un tronc “, va relatar la Bloquera.