Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 426

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Detenen un noi per causar lesions al cap d’un client amb un got de vidre en un local d’oci

Publicat per el 14 de maig de 2019

La policia ha detingut aquest cap de setmana a Andorra la Vella un noi resident de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Els agents van ser requerits per una baralla en un establiment d’oci nocturn de la capital, on el detingut hauria causat lesions al cap amb un got de vidre a un altre client.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de quinze persones durant aquesta darrera setmana (del 6 al 12 de maig). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (5), contra el patrimoni (2), contra la seguretat del trànsit (3) i altres delictes (5).

Cal destacar també la detenció la setmana passada d’un home no resident de 44 anys al Pas de la Casa, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, injúries, amenaces i resistència a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Els agents van ser requerits en una cambra d’un hotel de la localitat encampadana per una desavinença conjugal. En ser qüestionat pels fets, el detingut va tenir unes reaccions desproporcionades envers els agents.

Per últim, la policia va detenir la setmana passada a Andorra la Vella un home no resident de 39 anys per consum de cocaïna després que els agents van ser requerits en un domicili particular perquè el detingut feia soroll i molestava els veïns.

Font: ANA