McDonald’s ajudarà els ciutadans nord-americans a rebre assistència consular

Ha perdut el passaport o l’equipatge? Si és vostè nord-americà i es troba al país europeu, podrà acudir a qualsevol local de la cadena i des d’allà li posaran en contacte amb l’Oficina de Relacions diplomàtiques.
Els ciutadans nord-americans podran acudir a qualsevol restaurant McDonald ‘s d’Àustria per sol·licitar ajuda consular i posar-se en contacte amb la seva ambaixada.

La col·laboració entre la companyia de menjar ràpid i el Govern dels Estats Units comença a ser efectiva d’aquest dimecres, de manera que si és vostè nord-americà i es troba al país europeu podrà acudir a qualsevol local de la cadena i des d’allà li posaran en contacte amb l’Oficina de Relacions diplomàtiques.

El 2018 uns 800.000 nord-americans van visitar Àustria. El Servei Diplomàtic confia que el nou programa faciliti l’intercanvi de viatgers entre els dos països facilitant l’estada dels seus ciutadans.