Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


oients aquí avui: 1382

En antena ara

En marcha

19:00 22:00


Vols que la NASA enviï el teu nom a Mart? Encara ets a temps

Publicat per el 24 de maig de 2019

L’agència aeroespacial nord-americana NASA dóna l’oportunitat a tots els ciutadans del món d’afegir el seu nom i cognom a un microprocessador que s’enviarà al planeta vermell, “en un pas inicial del primer viatge de la humanitat a un altre planeta”.

El microprocessador serà inserit en el robot Mars 2020, un aparell d’una tona de pes que serà enviat a l’espai al començament del proper mes de juliol. La seva tornada està pleada per 2021. Durant aquest temps Mars 2020 es dedicarà a buscar senyals de vida microbiana, recollirà mostres i estudiarà el clima i la superfície del planeta.

El passatge per al ‘viatge’ es pot reservar fins al pròxim 30 de setembre en aquest enllaç.

Gairebé dos milions de noms ja s’han registrat. Entre ells, nosaltres.