PUBLICITAT

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


oients aquí avui: 1467

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


Assalten per la força una casa … i deixen l’habitatge millor que estava

Per: el 25 de maig de 2019

Un home de Massachusetts (Estats Units) no se’n sap avenir després que tornés a casa i se la trobés impol·luta.

La setmana passada, Nate Roman, de 44 anys, tornava al seu domicili de Marlborough en companyia del seu fill de cinc anys. L’home es va adonar que la porta d’entrada del darrere del domicili havia estat forçada. Aterrit, va entrar per fer cop d’ull i es va adonar que la casa estava molt més neta que quan s’havien anat, informa ‘Boston25News’.

“Va ser aterridor pensar que algú estava a la casa”, va dir.

Per a la seva sorpresa, va comprovar que els intrusos no s’havien portat res, és més, havien netejat tota la casa (en el millor sentit).

Roman es va trobar amb els llits fets, els peluixos del petit perfectament ordenats, i fins amb una rosa d’origami feta amb un rotllo de paper higiènic.

“El van netejar tot. La dutxa, els lavabos “, va dir Roman. Totes les habitacions de la casa havien estat netejades, excepte la cuina.

Després del descobriment, va avisar la policia.

El Departament de Policia de Marlborough va assegurar que els seus agents estan investigant el cas en profunditat però que, de moment, no tenen cap pista.

Fa uns dies, publicàvem una notícia d’un cas molt similar en la qual un home va veure com una dona es colava a casa per realitzar les tasques de la llar.